Wandelen is heel erg goed voor de gezondheid. Zowel fysiek als mentaal.

Elke maandag en donderdag lopen de medewerkers van huisartsenpraktijk Zuidwijk van 12.00 -12.30 uur een rondje in de wijk. Iedereen mag meelopen. Bewegen helpt om je fitter te voelen. Het is o.a. goed voor de bloeddruk, voor de conditie en om je hoofd leeg te maken.

We lopen in een rustig tempo zodat iedereen ons bij kan houden.
Er zijn geen kosten aan verbonden.
Trek makkelijke schoenen aan en wandel gezellig met ons mee.

Wil je graag mee bel dan even naar de assistente om dit door te geven.

Avant Sanare; Persoonlijke groei & mentale kracht

Vind jouw cursus of training voor mentale gezondheid en grip op jouw leven of dat van je kinderen, cliënten, werknemers of leerlingen.

https://avantsanare.nl/themas/

De kracht van preventie
Op tijd erbij zijn is belangrijk voor jong en oud. Of je nu kleuter bent, kind, tiener of volwassene: als je moeilijkheden ervaart is het belangrijk dat daar tijdig aandacht voor is. Daardoor kun je voorkomen dat je vastloopt, ziek wordt of patronen ontwikkelt die jou en je omgeving schaden. Het motto ‘Beter voorkomen dan genezen ’ van de in Rotterdam geboren humanist Erasmus, is dan ook de essentie van ons werk.

Kansen voor iedereen
Of je nu rijk bent of arm, zwart of wit, jong of oud: wij zetten ons in voor jouw gezondheid en welzijn. Wij willen er zijn voor álle Rotterdammers – en ook daarbuiten ben je welkom. In sociaalmaatschappelijke projecten, op scholen, in huizen van de wijk en in bedrijven versterken wij de zelfredzaamheid en veerkracht van kinderen en volwassenen die zijn vastgelopen. Zodat hun kansen op gezondheid en persoonlijke ontwikkeling toenemen.

Persoonlijk én effectief
Om jouw kans op gezondheid en ontwikkeling te vergroten, maken wij gebruik van effectieve cursus- en leervormen. Onze cursussen zijn daarop getest. Omdat ieder mens uniek is en elke groep weer anders, vinden wij het tegelijkertijd belangrijk om goed aan te sluiten bij jouw vraag. Daarom kun jij kiezen uit diverse vormen van persoonlijke offline én online hulp. Zoals groepsbijeenkomsten, e-coaching door een van onze experts, thuisopdrachten en online leermodules.

Contact
  • 010-480 72 50
  • 010-480 72 50
    Toets 1

    Spoed tijdens avond/nacht/weekend: 010-290 98 88