Wandelen is heel erg goed voor de gezondheid. Zowel fysiek als mentaal.

Elke maandag en donderdag lopen de medewerkers van huisartsenpraktijk Zuidwijk van 12.00 -12.30 uur een rondje in de wijk. Iedereen mag meelopen. Bewegen helpt om je fitter te voelen. Het is o.a. goed voor de bloeddruk, voor de conditie en om je hoofd leeg te maken.

We lopen in een rustig tempo zodat iedereen ons bij kan houden.
Er zijn geen kosten aan verbonden.
Trek makkelijke schoenen aan en wandel gezellig met ons mee.

Wil je graag mee bel dan even naar de assistente om dit door te geven.

Patiëntenportaal

> Alleen toegankelijk voor ingeschreven patiënten <

Via onze site kunt u nu ook gebruik gaan maken van ons nieuwe patiëntenportaal. Hiervoor moet u zich eenmalig registreren. Na registratie wordt een beveiligde koppeling gemaakt tussen het patiëntportaal en uw persoonlijke dossier. Hierna heeft u de mogelijkheid om zelf in uw dossier de herhaalrecepten te bestellen en om een eConsult te doen. U zult begrijpen dat dit wel hoge eisen stelt aan de beveiliging. Daarom is alleen een gebruikersnaam en wachtwoord niet voldoende. Als u inlogt zult u ook nog via e-mail een zogenaamde "sessie-code" verstuurd krijgen. Deze code is nodig om uiteindelijk in te loggen. Alleen op deze manier is de veiligheid van uw gegevens goed gewaarborgd.

 

Als u op de link hieronder klikt, kunt u zich aanmelden door een account aan te maken. Na een controle op onze praktijk, wordt uw account geactiveerd. 

In het patientenportaal kunt u een recept herhalen of een email aan de huisarts sturen. Er is een mogelijkheid om foto's toe te voegen, en alles wordt meteen gekoppeld in uw medisch dossier.

U kunt ook online een afspraak voor het spreekuur of een telefonisch consult maken. 

https://huisartsenpraktijkzuidwijk.uwzorgonline.nl/inloggen-en-registratie/app/

               

Contact
  • 010-480 72 50
  • 010-480 72 50
    Toets 1

    Spoed tijdens avond/nacht/weekend: 010-290 98 88