Update 28-6: mondkapjes zijn niet meer verplicht. Wij adviseren kwetsbare mensen of patienten met luchtwegklachten wel een mondkapje te dragen in de wachtkamer. Ook kunnen wij een advies geven om een (zelf)test te doen bij bepaalde klachten. 

Patiëntenportaal

Via onze site kunt u nu ook gebruik gaan maken van ons nieuwe patiëntenportaal. Hiervoor moet u zich eenmalig registreren. Na registratie wordt een beveiligde koppeling gemaakt tussen het patiëntportaal en uw persoonlijke dossier. Hierna heeft u de mogelijkheid om zelf in uw dossier de herhaalrecepten te bestellen en om een eConsult te doen. U zult begrijpen dat dit wel hoge eisen stelt aan de beveiliging. Daarom is alleen een gebruikersnaam en wachtwoord niet voldoende. Als u inlogt zult u ook nog via e-mail een zogenaamde "sessie-code" verstuurd krijgen. Deze code is nodig om uiteindelijk in te loggen. Alleen op deze manier is de veiligheid van uw gegevens goed gewaarborgd.

 

Als u op de link hieronder klikt, kunt u zich aanmelden door een account aan te maken. Na een controle op onze pratkijk, wordt uw account geactiveerd. 

https://huisartsenpraktijkzuidwijk.uwzorgonline.nl/inloggen-en-registratie/app/

               

Contact
  • 010-480 72 50
  • 010-480 72 50
    Toets 1

    Spoed tijdens avond/nacht/weekend: 010-290 98 88